In  het voorbije Lionsjaar werden er met diverse activiteiten gelden opgehaald voor de goede doelen.

Activiteiten als de Pubquizavonden, het Stamppottenbuffet en de verkoop van bossen verse tulpen in de grotere kernen van Bronckhorst.

De netto-opbrengst van deze activiteiten draagt bij aan de financiële ondersteuning van de drie goede doelen die de leden van de Lions Club Bronckhorst gezamenlijk kozen. Voor dit Lionsjaar zijn dat: AED-Stichting Bronckhorst, De Stichting Opvang Noach en Stichting Ubuntu Nederland.

Op 12 juni 2024 werd tijdens het vegetarische buffet bij hotel-restaurant Bakker te Vorden aan ieder van deze stichtingen een cheque aangeboden van €3.000,00.

AED-Stichting Bronckhorst draagt zorg voor het in standhouden van een voldoende dekkend AED-netwerk binnen de dorpskernen. Een succesvolle reanimatie valt of staat bij snel ingrijpen door mensen die weten hoe te handelen.

https://www.aedbronckhorst.nl/

Stichting Opvang Noach biedt hulp aan in het wild levende inheemse dieren met als doel de dieren na kortere of langere periode van verzorging en/of revalideren weer los te laten in de natuur.

https://opvangnoach.nl/

Stichting Ubuntu Nederland biedt kansarme kinderen in en rond Kaapstad door middel van educatieve en culturele projecten de gelegenheid om hun talenten te laten ontwikkelen.

https://www.ubuntu-nl.nl/