Lionsclub Bronckhorst zamelt geld in voor goede doelen !

Dit jaar hebben wij een oproep geplaatst in de lokale media om goede doelen voor te dragen. Dit heeft een grote respons opgeleverd en na lang wikken en wegen hebben we een keuze gemaakt.  Het zijn allemaal hartverwarmende projecten, die dit jaar vooral dichtbij huis liggen.

Als u deelneemt aan de Mosselcaroussel, onze tulpen aan de deur koopt, of op een andere manier bijdraagt aan één van de activiteiten van onze club, weet u waar het geld heen gaat!

  1. Stichting de Wondere Wereld, De Wondere Wereld is een woon- en werkinitiatief in Vorden. Bij De Wondere Wereld is er plek voor mensen met een verstandelijke beperking.                                        
  2. Voedselloket Zelhem, vallend onder Voedselbank Doetinchem. Wij willen de focus leggen op gezond eten, we willen heel graag een partytent of overkapping en last but not least, Wij vinden dat iedereen, arm of rijk, een sinterklaasfeest moet kunnen vieren.                                                                                                                                                                  
  3. Stichting Radio Ideaal. Wij zijn een lokale omroep, die werkt met alleen maar vrijwilligers die zich inzetten voor de gemeente Bronckhorst en omstreken.